Gentlemen.

-ZDAROVA, PAŢANAŞ. DI ŞI SEMISERIOS?

Bună ziua. Mă numesc Alexandru Ursachi, pe internet având pseudonime precum Indubitabil, Copchil Distrăbălat, şi actualul – Semiserios – pe care îl folosesc alături de prenumele meu pentru efect umoristic. M-am născut pe data de 24 ianuarie 1988 la Iaşi, şi studiez arta cinematografică în cadrul Academiei de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chişinău.

-UOI BLEA, UN ROMÂN ÎNVAŢĂ LA MOLDOVA. TU AI AXUIT NNA ???

Stimabile interlocutor, eu te asigur că decizia de a veni la studii la Chişinău am luat-o fiind în deplinătatea facultăţilor mintale. Eu am vrut să studiez arta cinematografică, în Iaşi neexistând o facultate de film, iar Bucureştiul fiind prea departe și prea costisitor. De aceea am ales să vin la studii în Chişinău.

-ŞI GANIEŞTI BĂI, TĂŢ MOLDOVENII S DUC ÎN EUROPA DA TU VII AIŞI. ŞI LOH BLEA, AXAXAXAXAXAXA.

Totuşi, locuiesc la cămin în centrul Chişinăului, şi plătesc numai 120 de euro pe an pentru cazare. Mi se pare destul de convenabil, cel puţin din punct de vedere financiar. Plus că mâncarea de la cantină este foarte ieftină, la fel şi transportul în comun. Mult mai ieftin decât în Iaşi.

-O, MALADEŢ. TU VAPŞE UMBLI CU VARIANTI. IA ZÂI, ŞI KINOURI FAŞI TU AIŞI?

Din păcate nu am realizat mare lucru de când mă aflu aici, motivele fiind atât lipsa posibilităților cât și lipsa de inspirație. Puținul care merită menționat se rezumă la câștigarea unui concurs pentru cineaști amatori și realizarea unui reportaj despre imigranții din Londra. Intenționez însă ca până la terminarea studiilor, în 2015, să realizez primul meu film documentar în toată regula, cinematografia documentară fiind una dintre marile mele pasiuni și interese.

-AP Ş EU UVAJĂSC FILMU DOCUMENTAR. CAROCI EU AM AFLAT CĂ GAGARIN CÂND O ZBURAT ÎN COSMOS ÎN ’45 O AVUT UN ȚÂNȚAR LA BORD Ş O ANULAT ATERIZAREA PI LUNĂ. NI-O ZÂS VOLOC, I-AM DAT ŞINŞI LEI.

…ăăă… interesant. :) Hai că eu tre să plec, mi-e foame şi n-am mâncat nimic. La revedere.

-OI BLEA, NIŞI EU N-AM HĂPĂNIT NICĂ. MATINCĂ O SĂ-MI IAU UN PONCIK CU SOOUUUUSSSS. FSEO DAVAI.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: